VI GJØR OGSÅ DET GRAFISKE ARBEIDET FOR DEG!


Vi jobber med grafiske prosjekter hele dagen, og i tillegg til hjelp med trykksaker lager vi gjerne din logo også. Vi er ikke et reklamebyrå, så har du et mindre firma du gjerne vil komme i gang med, så slipper du å måtte lide deg gjennom kostnadskrevende og langvarige prosesser før et endelig logo-prosjekt til titusenvis av kroner blir presentert. Vi gir deg det du ønsker av både trykksaker, skilt og bildekor på ett sted. Da kommer du selv fort i gang med det du skal jobbe med. Logo får du selvsagt levert sammen med all den informasjon en logo skal inneholde, og i de filformater du vil få bruk for.

Du ønsker profesjonelle trykksaker til en rimelig pris. Uten egen kunnskap er det en måte å gjøre dette billigere på : Du kan selv ta bilder / finne bilder du vil ha med. Skriv tekst, og be gjerne bekjente korrekturlese tekst, så har du gjort halve arbeidet selv, uten noen kunnskaper om grafikk-programmer på pc’n. Du trenger ikke tenke på design og oppsett i starten. Send oss alt du har, uformatert tekst og bilder, fortell hva du ønsker, så setter vi det sammen og vi blir forhåpentligvis enige om formen på det. Vi fakturerer timer vi bruker på dette, men lover å bruke kortest mulig tid på best mulig resultat.

Har du selv laget ferdig design, så må du følge punktene under slik at din trykksak kan sendes rett til trykkeriet. Vi sjekker dine filer gratis. Finner vi feil vil vi kunne rette det for deg, eller be deg om å gjøre det hvis du selv lager trykksaken.

Vi må forsikre oss om at dine filer har:

  • Korrekt oppløsning
  • Korrekt format
  • Korrekt beskjæring
  • Korrekte farger

Har du ikke bestilt trykksaker før, men har laget trykksaken selv, så sjekk dette:

Korrekt oppløsning
De fleste filer skal ha en minimum oppløsning på 300 DPI. no.wikipedia.org/wiki/Dpi Er du i tvil, så kontakt oss!

Korrekt format
Formatet på dine filer skal matche det du har bestilt.
Bestiller du f.eks. en flyer i format A4, forventer vi at du levere en fil i format 210x297 + 3 mm beskjæring.

Korrekt beskjæring
Beskjæring på filer er meget viktig. Da vi alltid trykker dine filer på store ark, og altså ikke i det formatet du har bestilt, må vi kutte dem etter trykking. For å sikre oss at dine trykksaker får en fins skarp kant, må vi ha noe ekstra å skjære av. Våre kniver har en margin på 1-3 mm, så derfor ber vi alltid om 3 mm. beskjæring. Lager du trykksaken selv, men er i tvil om hvordan du gjør dette, så spør oss!

Korrekt farge
Farger kan være en vanskelig utfordring nå ting går fra fil til trykksak.
Som hovedregel anbefaler vi at du sender din trykksak og bildene som ligger i den, i RGB. Vil du vite mer om dette så kontakt oss!

Ønsker du vareprøver tilsendt på de forskjellige papirtyper, så gjør vi det gratis.
Send oss en mail med; navn, adresse og ønske av hvilke prøver, på post@silketrykk.no

;